Udendørs aktiviteter og oplevelser

Vi har samlet 1800 +
udendørs aktiviteter og oplevelser! Mon ikke der er en, der passer til dig?

Udendørs behøves ikke altid at være lig med natur – men er det ofte. I kategorien her finder du alt udendørs, altså ting som golf, udendørs gokartbaner, udendørs paintball, seværdigheder, udendørs teaterspil, klatrebaner, parker, skove og meget meget andet.

Scroll ned og lad dig finde inspiration. 

Er der en detektiv gemt i dig?

Kom ud og oplev en by nær dig på en helt ny måde! 

Det populære spil, hvor du går rundt i byen og løser en gåde er blevet meget populært inden for de sidste par år og særligt under corona. Hvilket vi forstår hypen omkring. For det er en nem og sjov måde at komme ud og opleve ting på! 

Der findes forskellige udbydere, der laver gåderne.

Se alle Riddlehunts her og se om der er en gåde i en by nær dig. Riddlehunt findes i byer i hele Danmark. Riddlehunt tager udgangpunkt i ægte mysterier fra fortiden, som du skal løse.

Solve a Mystery finder du i København, hvor de har flere forskellige gåder der skal løses. 

Mystery Hunt finder du også primært på lokationer i København og en på Kronborg Slot. 

Skal du højt til vejrs og nyde den tynde luft?

Klatring i en af de mange klatreparker vi har i Danmark, er også en unik måde at komme uden for på. 

Selvom det måske er noget man forbinder med firmaarrangement eller større udflugter, kan det også være en genial måde at lave noget med veninderne eller vennerne på. Mange steder bliver det ikke dyrere pr. person, hvis man er færre. 

Sommer + Danmark = vind?

Det kan godt være, at vores danske sommer ikke helt er det samme som en sommer på Mallorca eller giver samme fornemmelse som Sydfrankrig. 

Men når det blæser op og vi ofte synes at det er lidt for meget til en fredelig dag på stranden, så er det faktisk ofte perfekte forhold for noget andet. 

Noget andet, som er blevet meget populært de seneste år – surfing! Vil du også gerne vide, hvor du kan komme ud og prøve kræfter med 2 af jordens vildeste elementer? 

Tag på stranden

Stranden kan være en dejligt måde at komme ud og opleve noget. Hvad end du er til solbadning eller vandring langs kysten, så kan du finde en smuk strand.

Vi har fundet nogle af Danmarks smukkeste og fedeste strande at besøge. Og her er faciliteterne og badevandet endda i top. 

Er natur mere din ting?

Find flere oplevelser og udflugtsmål her.

Udendørs aktiviteter for hele familien

Er du i tvivl om, hvilke udendørs aktiviteter du kan lave? Og hvilke udendørs aktiviteter man kan lave, der både er for børn og voksne? Vi har samlet de fede udendørs aktiviteter for dig, børnene, vennerne, kollegaerne og hele familien. Vi har gjort det nemt for at overskue, hvad du kan opleve nær dig eller i specifikke områder. Du kan finde mange forskellige aktiviteter i de forskellige kategorier.

Mange udendørs aktiviteter byder ind til hygge og samvær og er perfekt til en familieudflugt. Udendørs kategorien byder for eksempel på udendørs gokart, udendørs paintball, udendørs minigolf, udendørs fodboldgolf, Segwayture og -lejning, forhindringsbaner, skateparker, legepladser, udendørs teater, fortidsminder, besøgsgårde, strande og meget meget mere. 

Udendørs aktiviteter med kæreste eller en date

Det er oplagt at invitere sin kæreste eller date med på en udendørs date, hvor man kan opleve noget sammen og skabe nogle gode minder. Der er rig mulighed for at gøre noget, hvor man kun er 2 – og samtidig have det sjovt. Et forslag kunne fx være at tage på date i en klatrepark eller tage et slag fodboldgolf. Hvis man er mere til stille og rolige oplevelser, kan man altid få tiden til at gå med en tur i skoven eller kig under Kultur og rolige oplevelser – her finder du andre udendørs aktiviteter, som ikke kræver større aktivitet, men stadig kan være en samtale starter.

Udendørs aktiviteter under corona (Covid-19)

2020 blev året hvor der måtte tænkes kreativt, hvis man skulle ud og stille sin eventyrs-sult. Derfor kom der hurtigt en stigning i interessen for udendørs aktiviteter og oplevelser – både i form af rå natur, men også storslået seværdigheder, legepladser og andet der kunne være værd at aflægge et besøg.

Corona har påvirket meget, men en ting er helt sikkert, og det er at naturen er skøn at være i. Derfor finder ud i kategorien udendørs aktiviteter, masser af oplevelser udenfor, masser af natur oplevelser og meget mere, som du kan besøge, selvom der er lockdown.

Selvom du her kan finde mange forskellige udendørs aktiviteter – så husk at følge alle retningslinjerne ved hvert enkelt sted, og hvis hensyn – også selvom du er i en skov. Retningslinjer kan variere fra sted til sted og derfor er det vigtigt, at du læser på stedets hjemmeside, om der er nogle særlige tiltag gældende for det sted du gerne vil besøge. 

Rigtig mange virksomheder er faktisk blevet rigtig kreative omkring deres oplevelser, for at det bedst muligt kan lade sig gøre at opleve noget på trods af nedlukning og smittefare. Derfor opfordre vi til at du lige orientere dig på oplevelsen og/eller oplevelsens egen hjemmeside, for at se, om der skulle være noget særligt du skal være opmærksom på. 

Mangler du inspiration til en udendørs date, eller corona venlig måde at tage på date på? Læs vores artikel om netop dette HER og lad dig inspirere. 

Hvor finder du udendørs aktiviteter for dig?

Udendørs aktiviteter finder du overalt i Danmark. Der er udendørs aktiviteter på Sjælland, på Fyn og over hele Jylland samt Bornholm. Hvis du skal finde noget lokalt, gør Dkbyday.dk det nemt for dig, fordi du kan søge på afstand fra et specifikt sted – men også hvis du skal på ferie eller tur i den anden ende af landet. Med os er det altid nemt at finde på noget at lave. Uanset hvor du er, og hvornår det er. 

Hvilke udendørs aktiviteter finder du?

Under kategorien udendørs aktiviteter finder du alt fra paintball og bueskydning til turridning og udendørs seværdigheder. Der er både aktiviteter for store børn, aktiviteter for hele familien og aktiviteter for børn. Du kan læse meget mere om hver eneste oplevelse, ved at trykke på dem. Udendørs aktiviteter udgør også skove, grønne områdernaturlegepladser mm. 

Skal du arrangere polterabend eller babyshower i det varme halvår og skal der ske noget lidt ud over det sædvanlige? Så dyk ned i de forskellige kategorier under udendørs aktiviteter, og find noget til dit arrangement. Der er noget til hver en smag. 

Husk også her, altid at følge anvisninger og retningslinjer for de enkelte steder ved besøg. 

Udendørs aktiviteter i naturen

Naturen byder på mange fantastiske oplevelser og du kan bruge naturen som aktivitet, udflugtsmål og oplevelse på mange forskellige måder.

Under kategorien Natur finder du en masse underkategorier, alt efter hvad du er til. Her kan du finde de bedste skove at gå tur i, naturparker, søer, skønne grønne områder og strande. 

Her på siden finder du alle strande mærket med blåt flag i 2020 – og du kan bruge den som en strandguide og de bedste strande nær dig.

I naturen finder du både grønne områder, som heder, klitter og moseområder. Du finder også forskellige søer – nogle kan bades i, andre er kun gode til at fiske i. Men sikkert for dem alle, er at man får en smuk udsigt over vand og en skøn naturoplevelse, hvis man bare ønsker en lille travetur i siv eller på grus.

Den danske natur byder også på masser af seværdigheder. Mange steder i landet, finder du ruiner og spor fra fortiden, som er sjove at besøge og se – dem har vi her på siden kaldt fortidsminder, Det er alt fra gravhøje og besøgsvenlige jættestuer til klinter der kan dateres milioner af år tilbage. 

Tag med ud på skovtur

Er du mest bare til skov, så er det heldigt. I Danmark er vi mere end almindeligt gode til at passe og pleje vores skove – og gøre dem besøgsvenlige. Der er mange skove, hvor du både finder toiletter, legepladser, bålpladser, shelters og vandposter. Derfor kan man med fordel tage en hel dag (måske nat også) i skoven. Enten alene eller med de nærmeste. De senere år har det at tage ud i naturen og benyttet shelters rundt omkring i Danmark, været en stigende tendens – hvorfor man har lavet mange flere shelters end man før har set. 

I de fleste statsejet skove findes der Fri teltning. Det betyder at du må overnatte i et telt i skoven under reglementet for Fri teltning.  

Udensdørs oplevelser med sport og sjov

Er du til at få pulsen op, få konkurrencegenet i gang eller hav en fed udflugt med en gruppe? Vi har samlet de fede aktiviteter til dig, lige her. Skal du holde polterabend eller lignende, så kan en fed sportsturnering sætte ethvert selskab i gang. Måske skal familien udfordres med en slag fodboldgolf eller minigolf? I denne kategori finder du alle de sjove og sportslige aktiviteter, som du udspiller sig uden for. Det kunne også være, at du skulle få kollegaerne med ud på en sjov dag eller veninderne trænger til en tur ud i sportens verden? Det er kun fantasien der sætter grænsen her. 

Udendørs oplevelser med fart og spænding

Skal du på herretur, holde polterabend for din kammerat eller er du en “Thrill-seeker”? Vi har samlet alt det sjove med fart og spænding, som giver et sus i maven. Der er mange aktiviteter, der kan laves udendørs, uden man egentlig tænker over det. Fx kan du tage et slag paintball på en af de mange udendørs paintball baner, der er rundt omkring i landet. Det er også i den her kategori at du finder lasergame, gokart og klatreparker og -baner og mange andre adrenalin frigivende aktiviteter udenfor.

Nødvendige

Nødvendige cookies hjælper med at kritiske og basale elementer kan køre på vores side – så som slide features og sikre at du har fuld adgang til alle sider på vores site. Hvis ikke disse er slået til, vil sitet ikke fungere optimalt, derfor kan disse ikke fravælges.

Expires
1 year
Name
wordpress_[hash]
Data processor
System
Purpose
On login, WordPress uses the wordpress_[hash] cookie to store your authentication details.
Expires
1 year
Name
wordpress_logged_in_[hash]
Data processor
System
Purpose
After login, WordPress sets the wordpress_logged_in_[hash] cookie, which indicates when you’re logged in, and who you are, for most interface use.
Expires
1 year
Name
wp-settings-{time}-[UID]
Data processor
System
Purpose
This is used to customize your view of admin interface, and possibly also the main site interface.
Expires
1 year
Name
comment_author_{HASH}
Data processor
System
Purpose
When visitors comment on your blog, they too get cookies stored on their computer.
Expires
1 year
Name
comment_author_email_{HASH}
Data processor
System
Purpose
When visitors comment on your blog, they too get cookies stored on their computer.
Expires
1 year
Name
comment_author_url_{HASH}
Data processor
System
Purpose
When visitors comment on your blog, they too get cookies stored on their computer.
Expires
1 year
Name
cookie_settings
Data processor
System
Purpose
Used to set your cookie settings
Sporingcookies

Hjælper os med at forstå brugers adfærd på vores side og hjælper os med at optimere din oplevelse nu og i fremtiden.

Expires
1 year
Name
_fb
Data processor
Facebook
Expires
2 years
Name
_ga
Data processor
Google
Purpose
Used to distinguish users.
Plicy
Expires
24 Hours
Name
_gid
Data processor
Google
Purpose
Used to distinguish users.
Plicy
Expires
2 years
Name
_ga_
Data processor
Google
Purpose
Used to persist session state.
Plicy
Expires
09 days
Name
_gac_gb_
Data processor
Google
Purpose
Contains campaign related information. If you have linked your Google Analytics and Google Ads accounts, Google Ads website conversion tags will read this cookie unless you opt-out. Learn more.
Plicy