Om Dkbyday

Vi er din portal til gode oplevelser – i hele Danmark

Kender du spørgsmålet “hvad skal vi lave i dag?” … Det gjorde vi, og det er faktisk det, der skabte Dkbybay. Dkbyday er din onlineplatform til oplevelser og aktiviteter, så du altid ved, hvad du skal lave. 

Hos os finder du samtlige af Danmarks aktiviteter og oplevelser, du ikke vidste du gerne vil opleve. Vi har gjort det nemt for dig at filtrere og sortere oplevelserne, så de matcher sæson, vejr, arrangement, anledning og meget andet. 

Historien bag

Fra ide til handling

Ideen til Dkbyday blev skabt en varm forårsdag, hvor Jacob, stifter, skulle passe sin nevø og niece. Det var lidt svært at finde på noget at lave. For skulle man søge på nettet, så skulle man have en lille ide om, hvad man gerne ville lave på forhånd. 

Det var startskuddet til Dkbyday, som du møder det i dag. Portalen med oplevelser, du ikke vidste du gerne vil opleve. Derfor har vi gjort det nemt og brugervenligt for dig, både at finde oplevelser i forskellige kategorier, i specifikke områder eller i en radius af dig – uanset om du har en ide om, hvad du vil lave eller ej. 

I dag er Dkbyday drevet af ildsjæle, der elsker iværksætteri og er drevet af den gode ide, som der løbende bliver udviklet på.  

Jacob (stifter), Alberte og Jacob, som driver Dkbyday

Målet og missionen for Dkbyday

Missionen med Dkbyday er at gøre det nemt og overskueligt for dig, at finde aktiviteter og oplevelser i hele Danmark – særligt dem du ikke vidste, du ledte efter. 

Visionen for Dkbyday

Vi vil skabe den bedste portal for oplevelser, der kan give dig, familien, venner, kæresteparret, søsteren, veninden, broren, fætteren, nevøen, niecen, moren, den forlovede, daten, børnene – ja, dem alle – gode minder fra oplevelser, aktiviteter og gode stunder med i bagagen. 

Nemt og bekvemt for dig!

Find inspiration

Vi har gjort det nemt for dig at blive inspireret eller finde inspiration, hvis du ikke ved, hvad du vil lave eller mangler inspiration til oplevelser i en specifik sammenhæng. Vi har lavet en stor inspirationsside, hvor du kan finde ting at lave i de forskellige kategorier og til forskellige anledninger. Der er noget til alle aldre, anledninger og sæsoner. 

Find oplevelser i dit område

Fordi du både skal kunne bruge siden, når du står og mangler en oplevelse eller aktivitet nu og her, men også når du skal planlægge en tur et andet sted i landet, har vi både lavet søgning i radius omkring dig muligt og i specifikke områder. Det gør at du nemt og bekvemt kan finde oplevelser når du er på farten og skal
finde noget nu og her nær dig. Men også hvis du skal  planlægge en tur i
sommerhus i den anden ende af landet og finde alt, hvad der kan laves
i det område.

Del dine oplevelser

Du finder både virksomheder og private, der opretter deres oplevelser her inde.
Det vil sige, hvis du har en oplevelse du gerne vil dele med andre, så kan du
nemt gå ind og oprette den. Det kan være en fed sti at gå tur på, som en privat
guidet tur i en by eller lignende. 

Oplevelser er minder!
- Jacob, stifter

Vi vil have dig med!

Vi håber du vil blive inspireret og bruges siden, når du skal ud og opleve noget! Med en profil kan du hjerte de bedste oplevelser og gemme dem til senere. Derved har du altid noget i baghånden.

Med en profil kan du også give de forskellige oplevelser anmeldelser og stjerner. På den måde kan du bidrage til andres gode oplevelser. Skal du være med?

Lad os likes ved!

dkbyday.dk

Følg med på vores sociale medier, hvor vi løbende giver gode ideer til fede oplevelser og aktiviteter. 

Du kan finde os på Instagram og Facebook under navnet @dkbyday.dk og du må altid gerne dele din oplevelse med os!
Du deler din oplevelse ved at tagge os eller benytte dig af #dkbyday, hvor vi løbende følger med.