Samarbejd med os

Opret en profil, opret din oplevelse og kom i gang med at annoncere allerede i dag – for dig som virksomhed.

Lad os skabe Danmarks bedste og største overblik over oplevelser sammen – og skabe minder, der aldrig forsvinder. 

Er du ikke tilmeldt endnu? Kom i gang nu for at oprette oplevelser og vis folk, hvad de kan opleve hos dig.

Har du oprettet dig, men er ikke kommet igang med at dele din oplevelse med folk? Opret din oplevelse nu.

Er du tilmeldt og har oprettet din oplevelse? Opret abonnement nu og bliv set endnu mere i din kategori og i dit område.

Hvordan kan du samarbejde med os?

Opret abonnement hos os

Der er flere forskellige måder, du kan samarbejde med os på. Den simpleste – og billigste – er at have et abonnement hos os som virksomhed. 

Ved at have et abonnement, har du din egen profil, hvor du kan styre dine oplevelser fra og få dem vist mere i søgningen. Både i område- og i kategorisøgningerne. Du kan også vælge blot at gøre dig mere synlig med flere billeder, beskrivelser og vise hvilke faciliteter, der findes hos dig. På den måde, annonceres der automatisk for dine oplevelser til dem, der har interesse for den type oplevelse eller er i det område.

På den måde, får du vist dit indhold til dem, der allerede er i markedet for oplevelser, og chancen for at få en kunde er større. Her er det vigtigt at du har udfyldt din profil ordenligt og har oplyst de info, der er nødvendige for at en potentiel kunde kan afgøre, hvad og hvilken oplevelse den vil vælge. 

Særligt samarbejde

Du kan også vælge at annoncere særskilt på forsiden eller inspirationssider med enten et billede og linke direkte til din oplevelse, få lavet en sponsoreret artikel om din oplevelse eller få et banner og direkte knap til oplevelsen/booking/din hjemmeside. Denne slags samarbejde kræver en særlig sammensætning alt efter, hvad du ønsker og prisen fastsættes derefter.

På denne måde finder brugeren dig hurtigere, måske allerede inden personen ved, hvad den søger efter, og derfor kan du hurtigt få bookinger eller besøgende, fordi du rammer dem hurtigere og med flot indhold, der dirigere dem ind på din oplevelse. Her kan vi i samarbejde også køre annoncer og content-marketing på sociale medier.

Er du interesseret i et særligt samarbejde? Så kontakt os i dag og hør mere om, hvad vi kan sammensætte for dig. Du finder kontaktformular længere nede på siden eller HER.

Hvorfor annoncere og samarbejde med Dkbyday.dk?

Vi tror på at minder er for evigt og skaber relationer og det er det, der gør dig rig i livet. Siden blev skabt ud fra et personligt behov, og ud fra hvad vi så – var vi ikke de eneste med dette behov. 

Derfor har vi en unik tilgang til, at brugeren skal inspireres og oplyses om de fantastisk mange oplevelser, der ligger og gemmer sig i Danmark. Og vi vil have dine med! Vi sørger for, at du får eksponeringer og visninger – vi ønsker at samarbejde på tværs af flere kanaler således, at brugerne får den bedste oplevelse, og du får din oplevelse ud blandt flere. 

Dem der besøger siden, har allerede et ønske eller en interesse for at opleve – og derfor når du ud til de rette mennesker. 

Har du nogle spørgsmål eller kunne du tænke dig at vide mere, inden du registrere dig, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi er klar til en uforpligtende samtale om, hvad vi kan gøre for dig.