Ofte stillede spørgsmål

For dig med virksomhed / oplevelser på siden

Måske kan du få svar på nogle af dine spørgsmål du skulle have her. Hvis ikke, så er du meget velkommen til at kontakte os. Se hvordan nederst på siden. 

Har du fundet en oplevelse du ejer eller din arbejdsgiver ejer?

Vi prøver at skabe Danmarks bedste og nemmeste portal for gode oplevelser i hele Danmark. Derfor har vi allerede fundet en masse fede oplevelser, og oprettet dem her på vores portal. Vi håber du vil være med på rejsen! 

Det behøver ikke at koste dig noget at være med. Men med et abonnement får du nogle fede fordele! Læs mere om abonnementerne her

Vi har forsøgt at lave det største og bedste overblik for den besøgende på siden. Derfor har vi fundet så mange oplevelser i Danmark, som vi overhovedet har kunne – men som også har relevans for den Danske lokale turist. Du har til hver en tid ret, som ejer af oplevelsen at få fuld råderet over profilen, der hører til oplevelsen. På den måde har du kontrollen, og kan selv vælge, hvilke billeder og informationer samt links, der skal bruges til din oplevelse. 

Vi har, som beskrevet ovenfor, taget samtlige at Danmarks skønne oplevelser og attraktioner og puttet dem på siden. Hvis du ikke allerede har gjort krav på din oplevelse, men blot ønsker den fjernet fra siden, kan du skrive til os på kontakt@dkbyday.dk eller ringe på tlf.: 30 20 04 71 og bede om at få den fjernet. Så fjerner vi oplevelsen for dig.

Det korte svar er NEJ. Vi har købt os til eller har selv ophavsretten på forskellige kategoribilleder. 

Som udgangspunkt, kan du ikke blot tage de billeder, der allerede er uploadet til din oplevelse. Billederne kan være vores – altså Dkbydays – eller besøgende på din oplevelse, der har ophavsretten til billeder, og det kræver tilladelse at bruge dem.

Hvis du har kontrollen over din oplevelse, kan du selv tilføje og fjerne billeder på din oplevelse – og vær opmærksom på det er dig, der har ansvaret for at sørge for du har retten til at bruge de billeder, du uploader til din oplevelse. 

Der er også nogle få gratis stock-billeder i mellem. Vi har altid styr på, hvem der har ophavsretten til hvilke billeder, derfor er du velkommen til at kontakte os, for at spørge om du må bruge vores billeder eller få oplyst hvem, der har ophavsretten til et specifikt billede. 

Er det din oplevelse og har du allerede gjort krav på din oplevelse og lavet en profil?

Så er det faktisk så simpelt, at du under din profil, kan gå ind og redigere i dine oplevelser. Her kan du tilføje og fjerne billeder, beskrivelser og meget mere. Det er også her, du kan afkrydse, hvilke kategorier din oplevelse falder ind under. 

Har du IKKE gjort krav på din oplevelse endnu – og måske ikke øsnker det, men bare vil have nogle informationer?

Så skriv til os via kontaktformularen nedenfor. Skriv hvilken oplevelse det handler om og hvad der skal rettes. Så retter vi det. 

Helt simpelt, så det fordi vi gerne vil sikre os, at ikke hvem som helst går ind og “tager” din virksomhed og skriver noget usandt om den eller sletter den. Så det er faktisk din sikkerhed for, at alle oplevelser er bestyret af den rigtige virksomhed. 

Har du brug for hjælp?

Send os en besked

Lad os likes ved!

dkbyday.dk

Følg med på vores sociale medier, hvor vi løbende giver gode ideer til fede oplevelser og aktiviteter. 

Du kan finde os på Instagram og Facebook under navnet @dkbyday.dk og du må altid gerne dele din oplevelse med os!
Du deler din oplevelse ved at tagge os eller benytte dig af #dkbyday, hvor vi løbende følger med.