Polterabend idéer til hende

Står du og har en veninde, der skal giftes? Så betyder det jo, at der skal holdes polterabend og venindehygge for hende! Har du fået ansvaret for afholdelse af hendes polterabend, og har lidt svært ved at vælge, hvilke aktiviteter I skal lave på dagen – eller er du løbet tør for idéer og mangler noget inspiration? Vi har samlet idéer til polterabend aktiviteter for hende her, så læs med og bliv inspireret.

Når du planlægger en polterabend, så hav i mente, at tid og deltageren også er en faktor når I skal fra sted til sted. Giv hellere jer selv lidt ekstra tid, hvis I er mange. Budget er bestemt også en ting, der skal tænkes over inden planlægningen går i gang. Et godt tip er, at lægge et budget for dagen, så alle kan være med. 

Det er næsten endnu vigtigere at huske når du planlægger en polterabend, at folk har forskellige holdninger til, hvad der er sjovt, og hvad der er grænseoverskridende – nogen ville elske at blive overrasket af en stripper, hvor andre ville føle sig yderst utilpas i den situation. Altid hav den kommende bruds interesser i baghovedet, når planlægningen påbegyndes. Selvfølgelig skal der være lidt sjov og ballade på dagen – i sidste ende kender du hovedpersonens grænser og ønsker bedst.

Kreativ tøse-hygge

Hvis i er en kunstnerisk samling eller bare tænker, at det kunne være sjovt at samles om noget, hvor i bruger hænderne – så kunne et besøg på SMYKBAR være en god ide. 

Her kan i sammen lave hver jeres smykker med butikkens mange forskellige elementer. Derfor kan i sætte jeres helt eget præg på dagen – og i kommer alle hjem med et godt minde fra dagen. Dertil kan i også få drikkelse fra caféen, så ganen ikke bliver tør. Hvis i er en større forsamling, vil vi anbefale at i booker jeres event i forvejen, så i er sikre på der er plads til jer, på lige denne specielle dag. 

Foto: Smykbar ©
Foto: Smykbar ©
Foto: Smykbar ©
Foto: Smykbar ©

Noget andet kunstnerisk, som mange synes er sjovt at lave, når alle tøserne er samlet til polterabend er at tegne efter croquis modeller. Måske i skulle booke et studie til jeres dag, sippe et glas hvad-end-i-drikker og lade jeres kreativitet udfolde sig. 

Tøsehygge polterabend idéer

Er i til tøsehygge? Eller måske skal tøsehyggen ligge efter en af de aktive polterabend idéer eller som opladning til en af dem? I så fald kunne I tage på wellness- eller spaophold og få ladet batterierne op, snik snakket og sippet noget god drikkelse imens.      

I kan også starte dagen ud med en manicure og/eller pedicure til hele flokken og lidt ekstra oven i til den kommende brud, i form af en ansigtsmaske og ansigtsbehandling måske? På den måde har I udstyret klar og dagen starter stille og roligt, så kan I brænde krudtet af senere i løbet af dagens mange udfoldelser og aktiviteter, og se godt ud samt velplejet imens. 

Aktive polterabend idéer til hende

Når det kommer til de aktive polterabend idéer for hende, så kunne det være aktiviteter som escape room hos Mystery Makers i København, hvor I skal løse gåder i fællesskab for at komme ud af rummet. Her er holdånd og samarbejde essentiel. Mystery Makers er ikke de eneste der laver spændende escape rooms – de findes over hele landet. 

Hvis det skal være en anelse mere aktivt, så kan I tage på en klatretur – selvfølgelig, hvis højder ikke er en hindring. Her kan I få et adrenalinsus og forhåbentligt en masse sjov sammen. Vi har faktisk mange klatreparker rundt omkring i Danmark, blandt andet ved Gisselfeld Kloster Skov, hvor Skovtårnet huserer, Urban Ranger Camp eller Monkey Park

Hvis højder ikke var et problem for bruden , så kan I jo eventuelt sende hende op i et svævefly. Så vil hun med garanti huske sin polterabend lang tid efter.  

Rolige og (måske) lærerige aktivteter

En af de rolige aktiviteter kunne jo være noget køkkenhygge og udforskning af kulinariske færdigheder. Her kan I tage et kursus i at lave de berømte små macarons med konditorchef Frederic Terrible. En lille, men alligevel vigtig side bonus, så får I jeres egne kreationer med hjem (hvilket er ca. 40 macarons per deltager). Mums!

Ellers, så kan I hygge med smagsoplevelser ved køkkenbordet, som fx kunne være vin- eller ginsmagsteste. Så er i sikret, at humøret og stemningen er sat til resten af dagens strabadser.   

Adrenalinsuset

Er jeres veninde en lille fartdjævel eller til en paintball-krig? Paintball og Gokart er noget, der ofte bliver nævnt i sammenhængen med polterabend for herrerne. Men det skal da ikke være det, som adskiller jer fra at skyde løs på hinanden med paintballs eller køre ræs mod hinanden i gokarts. Måske har du og dine veninder nogle indre drengerøve, der skal slippes løs på en bane? Igen er disse nok aktiviteter, som skal laves inden der indtages alkohol.

Hvis I ikke gider at køre langt imellem jeres aktiviteter, så er det også muligt at samle det hele under samme tag. Rundt omkring i Danmark har vi mange event centre, som specialiserer sig i gode og varierende oplevelser i en pakkeløsning under samme tag. Nogle af disse event centre tilbyder også en unik oplevelse – nemlig lokumsræs. Det går ud på man kører rundt på et lokum udstyret med rat og hjul.
Nu når vi taler om events samlet under samme tag, så kunne et slag Fangerne på fortet med garanti få smilene til at flyde samtidig med jeres adrenalin niveau stiger.

Den rolige og hyggelige, men alligevel lidt aktive

Skal det være roligt og hyggeligt, men samtidig lidt aktivt, så kan I tage på kano eller kajak udflugt i nogle af de mange danske søer eller åer. Her ville en picnickurv, en flaske er jeres yndlings drikkelse og højt humør være ideelt. Selvfølgelig er dette nok ikke en aktivitet der er god, hvis man allerede er beruset – sikkerhed frem for alt. Men, hvis målet er en hyggelig pige-turs polterabend, så kan det klart anbefales. Der udlejes kanoer flere steder i Danmark, og der findes helt sikkert noget nær jer – og hvad er hyggeligere end vand, godt vejr og godt selskab? 

Gratis polterabend idéer til hende

Når nu alt er sagt, så behøver alle polterabend aktiviteter ikke at være noget, hvor der skal penge op ad lommen for at have det sjovt. Man kan sagtens lave mange underholdende aktiviteter i løbet af en polterabend, det kunne være en quiz om brudens kommende husbond, en “afslutning min sætning” quiz eller en helt tredje form for quiz.

En anden sjov idé kunne være at grave en tidskapsel ned, som skulle graves op ved parrets kobberbryllup. Det kunne endda være noget så simpelt som et bål og snobrød. Idéerne er mange og bolden er på jeres banehalvdel, I kender den kommende brud bedst og ved hvad der ville gøre hende glad.

Vi håber at vores inspiration har givet dig nogle gode ideer til, hvad du kan lave og arrangere til en polterabend. Hvis du bruger en af vores ideer eller finder noget du kan bruge på siden, så del dit minde med os. Se hvordan nedenfor. 

Lad os likes ved!

dkbyday.dk

Følg med på vores sociale medier, hvor vi løbende giver gode ideer til fede oplevelser og aktiviteter. 

Du kan finde os på Instagram og Facebook under navnet @dkbyday.dk og du må altid gerne dele din oplevelse med os!
Du deler din oplevelse ved at tagge os eller benytte dig af #dkbyday, hvor vi løbende følger med.