Top 10 oplevelser på Sydsjælland, Lolland og Falster

Her finder du vores bud på 10 oplevelser, du ikke må gå glip af når du er på Sydsjælland, Lolland og Falster.  

Hvad kan man opleve på Sydsjælland, Lolland og Falster?

Sydsjælland, Lolland og Falster er et skønt område, hvor du finder masser forskellige oplevelser. Der er oplevelser for hele familien, til ungerne, til drengerøvsturen og masser af kultur at opleve.

Tag ud og giv den gas på banen! Ud over gokart finder du også paintball, bumpers og bowtag her. 

Nøgleordene for besøget på Motorcykel- og Radio Museet er nostalgi, kubik og gammelt kram. Hvis du har haft en interesse for enten motorcykler eller radioer, vil du helt sikkert synes det er interessant med et besøg her. 

Riddlehunt Nakskov - Hvem kan lede forsvaret af Nakskov?

Prøv det sjove gåde spil og kom samtidig på byvandring. En rigtig god måde at komme rundt og opleve byen mens man har det sjovt. 

Nyord er den lille, men utroligt smuk lille ø der ligger ud for Møns kyst. Her kan du købe skønne lokale produkter og gå på opdagelse i naturen.

I Vordingborg finder du et af nordens bedst bevarede borge fra middelalderen. Her kan du virkelig få et indblik i hvordan bygninger fra dengang var bygget og hvordan man boede. 

Det kan godt være at du har hørt mange anbefale denne oplevelse før – og nu gør vi det igen. Camp Adventure (som er dem der har Skovtårnet) har meget mere at byde på end Skovtårnet. Og det gør stedet aldrig er kedeligt at besøge. Her kan du komme op og klatre, du kan besøge nordens største pluk-selv blomster mark og slappe af i deres Chill-zone i fantastisk natur. 

Man skulle ikke tro det fandtes i Danmark – men her kan du nærmest opleve et lille stykke med Mallorca. Her finder du en sø der er helt azurblå med hvide klitter der omringer søen. Det giver et helt særligt udseende og lys i dalen. Uanset om det er sommer eller vinter, er det værd at give et besøg. 

Vil du op og svinge dig i trætoppene og få sus i maven? Her er den perfekte oplevelse til familieturen, daten, teambuilding eller noget fjerde. 

Dodekalitten er et kunstværk du finder placeret i naturen. Det forsøger at føre natur og musik sammen. 

Tag ud og se kunst – få stillet din kultursult på Fuglsang Museum. Museet ligger i et skønt naturområde – og kan være et dejligt åndehul i en travl hverdag. 

Du kan finde mange mange flere oplevelser, på listen over alle oplevelser for Sydsjælland, Lolland og Falster. Find hele listen her:

Et godt tip: 
Når du er inde på listen, kan du afkrydse flere kategorier for at gøre søgningen mere specifik. Så hvis du ved du gerne vil være indenfor kan du ✓ i inde – på den måde, får du hurtigt fundet noget du gerne vil opleve. 

Lad os likes ved!

dkbyday.dk

Følg med på vores sociale medier, hvor vi løbende giver gode ideer til fede oplevelser og aktiviteter. 

Du kan finde os på Instagram og Facebook under navnet @dkbyday.dk og du må altid gerne dele din oplevelse med os!
Du deler din oplevelse ved at tagge os eller benytte dig af #dkbyday, hvor vi løbende følger med.