Polterabend idéer til ham

Har du fået ansvaret for din vens polterabend, og er du lidt i tvivl hvilke slags aktiviteter I skal lave på hans specielle dag? Det er forståeligt, det er svært at være den, som skal finde på idéer til aktiviteterne i løbet af dagen.

Heldigvis for dig, så har vi lavet en liste med muligheder, som giver dig et hurtigt overblik, hvis du mangler lidt inspiration eller nogle gode alternativer, til de idéer du allerede har.     

Det er vigtigt at huske, at det er forskelligt fra person til person, hvad der er sjovt at lave på selve dagen. Noget kan være sjovt og spændende for nogle, men grænseoverskridende for andre.

Derfor, når polterabenden skal planlægges, så husk at have hovedpersonens interesser i baghovedet. Selvfølgelig må der godt være plads til lidt spas og ballade på dagen – men i sidste ende, så du kender hovedpersonen og deres grænser bedst.

På dagen for polterabenden kan der være mange deltagere, et stramt tidsskema og forskellige budgetter, hvad end du ender med at vælge, så skal det være noget, som kan stemme med deltagernes samlet budget – samtidig med det skal have interesse for de deltagende, og ikke mindst for den kommende gom.

Enmands-show

Skal en af aktiviteterne være med den kommende gom i et 100% soloshow? Måske skal han en tur op i et svævefly alene. Eller måske skal der derimod laves lidt sjov og ballade med ham, så kan man opsætte en kindkys boks og sælge/give kindkys af ham til forbigående, der skulle være interesseret. Er han glad for fart og spænding, så kan I jo give ham en tur i en sportsvogn på en lukket bane.

Hvis han er til det lidt mere ekstreme, så kan i sende ham i et faldskærmsudspring eller give ham en tur i en vindtunnel hos Copenhagen Air Experience

Uanset, hvad I vælger vil det give ham en dag, han aldrig glemmer – om det er ekstremt eller ej.

Aktive polterabend idéer til ham

Idéer til aktiviteter til den aktive polterabend kunne for eksempel være, en tur til den nærmeste klatrepark, hvor spændingen og højderne giver adrenalinsus. Måske en omgang djævleræs eller en tur på den nærmeste gokartbane, til dem med benzin og fart i blodet! 

Det kunne også være polterabend klassikeren paintball – selvom den er lidt kliché, når det kommer til polterabend, så er det en klassiker af en grund. Nemlig, fordi det så ofte er en succesoplevelse! 

Skal der gå sport og konkurrence i den? I så fald, så kunne I tage en skydning på en lukket bane – så er I sikret på at have lettet trykket, inden I fortsætter videre på dagen. 

Den aktive polterabend idé under ét tag

En aktivitet, der kan samles uden den store planlægning fra jeres side af, hvor I overdrager ansvaret til event afholderen er Fangerne på fortet, hvor man kan deltage i de samme udfordringer som deltagerne i det populære TV-program bliver stillet overfor. På den måde er det eneste I skal tage stilling til er, hvem der tør at gøre hvad! 

Skal de aktive aktiviteter tværtimod samles et sted, hvor der er mulighed for mange forskellige aktiviteter under samme tag? Så findes der faktisk mange event centre rundt omkring i Danmark, der tilbyder netop den fulde pakkeløsning samme sted. På den måde kan I gå hen og lave den aktivitet I lige føler for i øjeblikket, uden at skulle transportere jer langt.

Rolige idéer til polterabend for ham

Skal det derimod være nogle lidt mere rolige aktiviteter på jeres polterabend, så I har energi til overs når festen starter senere? Så sæt jer til rette i barstolene og foretag smagstest på vin eller whiskey i fællesskab – måske findes en ny favorit heriblandt. Skal der lidt gambling ind over i stedet for lidt drinks? I så fald kunne en fællestur på casino være muligheden for jer – hermed siges det ikke, at I skal brænde hele opsparingen af, man kan blot holde det sobert og realistisk uden, at det ødelægger det sjove element.

Hvis ikke det er roligt nok endnu, så er alternativet for jer, måske noget bålhygge i en gammeldags facons rundkreds ude i naturen med godt humør, et tæppe og en masse gode historier over flammerne. Her kunne man evt. finde et shelter og lave kaffe og smores over bål, mens man deler røver-historier.

Den anderledes, og lidt mærkelige aktivitet

Nu vi kommet til det lidt sjove, men også lidt underlige idéer. Hvis I leder efter noget, der forhåbentligt forbliver mindeværdigt lang tid efter, så er dette måske idéen for jeres polterabend dag.

Her er der nemlig tale om indspilning af jeres egen sang. Det er ligegyldigt om I er musikalske eller ej, synge kan vi alle da – plejer man ikke også at sige, det er tanken der tæller? Ja, det kunne endda være, at den skulle spilles til brylluppet!

Hvis det ikke er noget for jer alt det der med at skulle synge og være musikalske, så skal I måske trække på nogle andre kreative kompetencer og slå jer ud som “kunstner for en dag”! Det I så kan gøre er at få en croquis model (nøgen model) ud, der stiller sig op og som I så skal forsøge at tegne bedst muligt – I finder måske hurtigt ud af hvem, der er den skjulte kunstner i omgangskredsen.    

Gratis polterabend idéer til ham

Ikke alle polterabend aktiviteter behøver at være noget, hvor deltagerne skal punge op for, at man har det sjovt. Der kan sagtens laves mange underholdende aktiviteter i løbet af en polterabend dag, for ganske få eller ingen penge. Det kunne fx være, hvis I lavede en tidskapsel i fælleskab, der blev begravet ned for at blive gravet op igen 10 år senere. Det kunne også være en quiz om hovedpersonens partner eller endda om hovedpersonen selv.

Den ovennævnte bål udflugt koster jo heller ikke noget at afholde, andet end det man selv vælger at medbringe – husk, at det ikke er alle steder, hvor man må lave et bål. Mere information kan findes her

Vi håber du føler dig inspireret og fuld af idéer til, hvad du og dine nærmeste skal lave i løbet af fejringen af hans polterabenden.  Hop til siden for inspiration til polterabend.

Lad os likes ved!

dkbyday.dk

Følg med på vores sociale medier, hvor vi løbende giver gode ideer til fede oplevelser og aktiviteter. 

Du kan finde os på Instagram og Facebook under navnet @dkbyday.dk og du må altid gerne dele din oplevelse med os!
Du deler din oplevelse ved at tagge os eller benytte dig af #dkbyday, hvor vi løbende følger med.