Polterabend, hvor?

Aktive, sjove, rolige, udendørs, indendørs, polterabend oplevelser og aktiviteter i hele Danmark – Dkbyday har noget til det hele. Her på siden kan du finde inspiration til samtlige oplevelser og aktiviteter, til jeres Polterabend. Uanset om I er til outdoor vildskab eller rolige og kulturelle oplevelser, så finder I noget at lave på jeres specielle dag hos os. 

Hop fx direkte til listen og se ALLE Polterabend oplevelser her.

Polterabend aktiviteter på Sjælland

Hvilke aktiviteter til polterabend kan laves på Sjælland?

Er du så heldig, at du har en ven eller veninde, som snart skal giftes og bor på Sjælland eller djævleøen, som den også kaldes – så kan det jo kun betyde en ting. Polterabend! 

Det er op til dig, som står for planlægningen og afholdelsen af polterabenden, om det skal være rolige polterabend aktiviteter, aktive polterabend idéer, om der skal være nogle polterabend lege undervejs eller om det skal være mere vovet polterabend idéer. En god polterabend plejer generelt at have et mix af det hele.
Det kan være svært at finde på noget at lave, som vil tilgodese alle deltagere og vigtigst af alle, den kommende gom eller brud. Heldigvis har vi samlet noget til alle smage – uanset om det er en polterabend, som skal afholdes på Sjælland, på Fyn eller i Jylland.   

Her har vi fundet alle aktiviteter på Sjælland du kan lave til en polterabend, både til ham og hende, dem, de osv: 

Rolige polterabend aktiviteter på Sjælland

Skal det være rolige polterabend oplevelser på Sjælland, så kunne det inkludere en tur til det flydende spa hos Copenhot, vinsmagnings test hos Kjaer og Sommerfeldt – det kunne også være gin-, øl, eller whiskeysmagning – alkohol og polterabend følges ofte ad, også på Sjælland. Det kan også inkludere en picnic tur i Dyrehaven eller andre grønne områder. Er I eller hovedpersonen en rigtig vandhund, så er kajakture hos Outdoor Adventures da lige noget for jeres polterabend aktivitet.

Skal jeres indre kreative side bruges i et roligt miljø, så kunne Smykbar lige været stedet for jer. – Denne oplevelse er nok mere henvendt til den feminine polterabend, men kan sagtens udføres for herrerne også – hvis I altså er modige nok.
Udover en hyggelig udflugt hos Smykbar, så får I også muligheden for at give den kommende brud mulige personlige minder/gaver med hjem – eller at forevige jeres polterabend udflugt med venindesmykker – what’s not to like?   

I kan også få et madlavningskursus i Macarons hos Frédéric Terrible, og endda få en souvenir med hjem i form af selv lavet macarons.

En blanding af rolige polterabend aktiviteter og nogle med lidt mere gang i den kunne være Escape Room oplevelsen hos Mystery Makers, hvor I skal løse gåden for at komme ud. Der er selvfølgelig tid på og I vil blive stillet spørgsmål, som skal besvares i en presset situation. 

Er der nogen i selskabet, som er god på en hesteryg, så kan I altid få en rolig tur i sadlen hos Stokkebjerg Naturridning i Nykøbing Sjælland eller på Islandsheste hos Refsnæslund. Selvom, at det måske er noget, som appellerer mere til den feminine polterabend, så vil vi opfordre, at mændene er mænd nok til at give det et forsøg også. Der er rigelig mulighed for en unik oplevelse og sjov på en hesteryg!

Hvis ikke hesteryggen er indbydende nok – eller man ikke er modig nok til at give det en chance – så kan I jo altid tage på fodbold eventyr, hvor der kan dystes om, hvem sparker bedst til en bold en gang for alle. Hos FUN CPH kan der dystes i fodbolddart eller fodboldgolf.  

rope town. doing sports. two man in a helmet hanging on a safety rope. Adventure Park

Action præget polterabend aktiviteter på Sjælland

Skal det være mere action præget polterabend aktiviteter på Sjælland, såsom de klassiske paintball hos Shoot to Thrill Kongelunden, gokarting hos Racehall CPH, som har verdens største indendørs gokartbane – på hele 1200 meter! Action polterabend aktiviteter på Sjælland kan også findes i højden hos Boulders Sydhavn, som er Danmarks største klatrecentre.

Skal der være mere spænding, hvad siger I eller hovedpersonen til øksekast, terræn-segway og ATV-kørsel? Hvis det er noget, som fanger interessen, så er Outdoor Action lige noget for jeres polterabend på Sjælland. Igen, er hovedpersonen en vandhund? Så skal I da lære at surfe sammen med Copenhagen Surf School eller prøve kræfter med andre vilde vandsports i fællesskab med Copenhagen Cable Park.

Er en klatrepark ikke nok udfordring for jer, så skal I da tage til Urban Ranger Camp, hvor I kan prøve kræfter med den 35 meter høje gynge eller Urban High Roping forhindringsbaner i 50 meters højder, hvor I bevæger jer som perler på en snor.

Planlægning af jeres polterabend på Sjælland er intet problem med Dkbyday. Dkbyday tager dig i hånden og giver dig inspiration eller hjælper dig med at finde muligheder til den specielle polterabend dag på Sjælland. Sjælland har heldigvis mange gode ting at byde på, når det kommer til polterabenden – også selvom den bliver kaldt djævleøen.

Det er vigtigt at huske, at grænser selvfølgelig godt må overskrides og sjov samt ballade er en del af en god polterabend – selv på Djævleøen – men selvfølgelig inden for rimelighedens grænser. I sidste ende kender du hovedpersonen og deres grænser bedst.   

Hvilke polterabend aktiviteter kan man lave i Jylland?

Har du en ven eller veninde, som er så heldige, at hun/han snart skal giftes og bor i Jylland, fastlandet i Danmark – så kan det jo kun betyde en ting, Polterabend! Det er op til dig, som står for planlægningen og afholdelsen af polterabenden, om det skal være rolige polterabend aktiviteter, aktive polterabend idéer, om der skal være nogle polterabend lege undervejs eller om det skal være mere vovet polterabend idéer. En god polterabend plejer generelt at have et mix af det hele.
Det kan være svært at finde på noget at lave, som vil tilgodese alle deltagere, og vigtigst af alle, den kommende gom eller brud. Heldigvis har vi samlet noget til alle smage – uanset om det er en polterabend, som skal afholdes i Jylland, på Fyn eller på Sjælland.   

Vovet og Action fyldte polterabend aktiviteter Jylland

Er hovedpersonen for dagen lidt med på den værste? Kan han eller hun godt lide kategorier såsom, Fart & Spænding, Sport & Sjov? Så skal det være den action fyldte polterabend oplevelse i Jylland, som er noget for jer! Det kunne blandt andet inkludere fartlegen Gokarting bilerne hos Racehall Viby, den klassiske paintball polterabend oplevelse hos Fort Østerlund eller spænding hos Outdoorsports, hvor klatring og mountainbiking blandt andet er nogle af de action fyldte polterabend aktiviteter, som I kan opleve.
Mere vovet polterabend i Jylland, så kan Dropzone helt klart anbefales, hvis hovedpersonen skal afsted på en faldskærmsudspring tur – måske for første gang. Det er næsten med sikkerhed at I ville overraske ham eller hende – og hvis I er modige nok, så skal I da springe med!

Andre nævneværdige polterabend aktiviteter i Jylland inden for kategorien kunne inkludere Adventure Games og Fangerne på Fortet eventyret – lige som det blev vist på TV, så kan I dyste mod hinanden i forskellige discipliner.  
Skal der mere fart på eller være i et større køretøj end en gokart tillader? I så fald kunne det være, at Djævleræs hos Kolding Race Event var noget for jer.

Det er vigtigt at huske, at grænser selvfølgelig godt må overskrides og sjov samt ballade er en del af en god polterabend – selv i Jylland – men selvfølgelig inden for rimelighedens grænser. I sidste ende kender du hovedpersonen og deres grænser bedst.  

Rolige polterabend aktiviteter Jylland

Som sagt, så har den gode polterabend et mix af aktive og rolige polterabend aktiviteter, så selvfølgelig skal der også være noget til de rolige polterabend aktiviteter i Jylland.

I den anledning, så kunne Outdoorsports sagtens nævnes igen. Ja, måske kunne I kombinere den action fyldte polterabend aktivitet, med en rolig polterabend aktivitet det samme sted – med en spisepause indimellem?
Hvad kan den rolige polterabend aktivitet i Jylland så være? Ja, hos Outdoorsports kunne en rolig polterabend aktivitet være en kano-, vandring- eller kajaktur, hvor I selv har medbragt nogle drikkevarer og snacks til at holde humøret højt undervejs på turen – når energi bruges, så skal energi jo også genoptages. 

Det kunne også være smags testning af whiskey, vin eller gin hos nogle af de mange smagningssteder i Jylland. Heriblandt kunne en polterabend aktivitet være en tur til Modavi Vingård, hvor smagning og rundtur kan arrangeres på selve produktionsgården – et lille getaway til Italienske tilstande for en stund. Andre nævneværdige steder bør også overvejes, såsom Highlanders Bar og Trolden Destilleri.   

Det kunne også være, at I selv ville lave jeres cocktails undervejs og “læres op” i kunsten at lave cocktails hos Trekantens Bartender. Uden alkohol? Intet problem. Lav jeres egen kaffe og oplev kaffeskabelsens kunst ved et baristakursus hos Nordic Coffee House.   

En hyggelig polterabend

En rigtig hyggelig polterabend aktivitet, som også kan laves i Jylland, er en spatur. Ofte er det en god idé at blande aktive aktiviteter og rolige aktiviteter, så I ikke ender ud med at være helt udkørte sidst på aftenen. Og ærlig talt, hvem kunne ikke trænge til en god afslappende spa- og sauna tur hos Salttouch Spa og wellness? Især som opladning til en paintball tur – eller, måske som genopladning efter en paintball tur? 

Dog kan en rolig aften under stjernerne eller picnic frokost i en af de mange flotte grønne områder i Jylland sagtens også være en god rolig polterabend aktivitet. 

Jylland har mange gode ting at tilbyde, og hvis du mangler overblik i planlægningen af en polterabend i Jylland, så er Dkbyday til rådighed for at hjælpe dig.   

Polterabend på Fyn? Hvad kan I lave?

Har du en ven eller veninde, som er så heldige, at han/hun snart skal giftes og bor på Fyn – så kan det jo kun betyde en ting. Polterabend! Det er op til dig, som står for planlægningen og afholdelsen af polterabenden, om det skal være rolige polterabend aktiviteter, aktive polterabend idéer, om der skal være nogle polterabend lege undervejs eller om det skal være mere vovet polterabend idéer. En god polterabend plejer generelt at have et mix af det hele.

Polterabend er en svær størrelsesordning, fordi hvordan afholdes den godt, så alle tilgodeses? Vigtigst af alle er nok den kommende gom eller bruds lyst til at lave de ting man planlægger – det er trods alt deres dag, som skal fejres. Heldigvis har vi, hos Dkbyday, fundet noget til alle smage.

Som nævnt tidligere, så har den gode polterabend planlægning taget højde for både rolige, vovede og actionfyldte polterabend aktiviteter – gerne sådan, at I ikke er helt smadret, fordi I kun har lavet aktive polterabend aktiviteter. Hvis du sidder med ansvaret for at planlægge en polterabend på Fyn og mangler idéer til en af de ovenstående kategorier, så er du kommet til det rigtige sted

Rolige polterabend aktiviteter Fyn

Fyn er en herlig ø og kan altså mange andre ting end bare at være motorvej for københavnerne, som skal ned til grænsehandlen.

Når det så kommer til rolige polterabend aktiviteter på Fyn, så kunne det blandt andet være en hyggelig tur på hesteryg ud i den smukke fynske natur omkring Faaborg sammen med Østrup Turridning eller omkring Midtfyn på Islænderheste. Skal der genoplades efter en aktiv polterabend aktivitet, så kunne spa i den nordiske oase hos Greath Northern være en rigtig god måde – hvis I vil kombinere det med lidt sport og sjov, så har Great Northern en fantastisk golfbane også – uanset om I er nybegynder eller ved, hvordan man svinger køllen. 

Smag på Fyn

Kan det ikke gå for hurtigt med at få en promille på dagen? Så kan ølsmagning hos Midtfyns Bryghus være en god, og lærerig, måde at få den fynske polterabend i gang. Du kan også vælge en vinsmagning hos Kinovino i stedet, hvis du og gruppen er mere til vin. 

Skal der mere lokal kending til at overbevise den kommende brud eller gom før de er overbevist om ølsmagningen? Heldigvis, åbner Anarkist bryggerierne op igen inden længe for deres prøvesmagninger. Ofte, når man er fra Fyn, er der få ting, som er bedre end en god kold Albani øl – hvis I ovenikøbet gerne vil udvide jeres horisont en smule eller måske bare forkæle jeres smagssanser, for potentielt nye favoritter, fra Albani eller Anarkist. Ja, så er det bare med at få booket en testsmagning nu, til når de åbner op igen. Det er nok ikke en aktivitet, som du går helt galt i byen med til en fynsk polterabend – tværtimod!

Escape Rooms til polterabend

Vil i derimod gerne bruge hjernen lidt – kan en tur i et Escape Room måske lige være sagen. Her handler det om i flok at finde løsningen, så i kan komme ud. Og der er tid på! Det vil sige, der er lidt pres på – og mange af disse gåder, kan kun løses ved at arbejde sammen. Kan i det?

Der findes Escape Room hos WILT – her er det i hvert fald nemt at kombinere flere aktiviteter på en polterabend, hvis escape room’et kun skal være et af indslagene. 

Der findes også andre Escape Rooms på Fyn – og der er helt sikker et, i vil synes er udfordrende. 

Aktive og action fyldte polterabend aktiviteter på Fyn

Inden vi går helt videre til den aktive fynske polterabend del, så skal vi da ikke gå uden om en mellemting, nemlig kajak og SUP boarding eventyr hos Ærø kajak og SUP Teglværkspladsen. Selvom kajak og SUP boarding er en aktivitet, som kræver, at I er aktive.

Vil I gerne have, at der er lidt mere gang i den undervejs? Det er jo faktisk en meget god idé, at I planlægger en polterabend efter både rolige og aktive aktiviteter – også selvom, at I er hårdføre på Fyn, så ville et mix være anbefalingsværdigt. Af den grund, så vil vi også foreslå et par idéer til den aktive polterabend på Fyn – så hvis der mangler inspiration til hvad man kan lave på Fyn af aktive aktiviteter til en polterabend, så er du kommet til det rigtige sted. 

Vi starter hos WILT Svendborg, hvor det er muligt at lave noget for alle smage. Uanset om I er til promille Hockey, hvor navnet lidt siger sig selv eller om det er klassikeren paintball, som skal have et skud (fik du den?). Det kunne også være noget, som vi personligt er vilde med, nemlig lokumsræs, hvor I sidder på gamle toiletter, der er ombygget til racerbiler, som I så kører ræs på – hvor fedt lyder det ikke lige?
Derudover, så findes sumobrydning, Wipe-out – TV konceptet med en forhindringsbane – menneske bordfodbold og mange flere sjove ting hos WILT, som ville være perfekt til jeres aktive polterabend på Fyn.
Er historie lige noget for jer, så er Odense Gokart hal stedet, hvor benzinen i blodet skal kombineres med noget historisk. Banen hos Odense Gokart hal var nemlig Danmarks første indendørs gokartbane – derudover, er den teknisk krævende og kan tilbyde en stor variation i konkurrencer på stedet. 

Har I ikke benzin i blodet, men er derimod modige nok til at klatre i højt oppe i træerne? Gorilla Park Stenstrup har hele 8 baner med forskellige sværhedsgrader, derfor kan I selv bestemme, hvor modige I, og den kommende gom eller brud, er. Er der tendens til at være højdeskræk – måske skal det overvindes hos Gorilla park, hvor der er lidt til hver smag. 

Lad os likes ved!

dkbyday.dk

Følg med på vores sociale medier, hvor vi løbende giver gode ideer til fede oplevelser og aktiviteter. 

Du kan finde os på Instagram og Facebook under navnet @dkbyday.dk og du må altid gerne dele din oplevelse med os!
Du deler din oplevelse ved at tagge os eller benytte dig af #dkbyday, hvor vi løbende følger med.  

Nødvendige

Nødvendige cookies hjælper med at kritiske og basale elementer kan køre på vores side – så som slide features og sikre at du har fuld adgang til alle sider på vores site. Hvis ikke disse er slået til, vil sitet ikke fungere optimalt, derfor kan disse ikke fravælges.

Expires
1 year
Name
wordpress_[hash]
Data processor
System
Purpose
On login, WordPress uses the wordpress_[hash] cookie to store your authentication details.
Expires
1 year
Name
wordpress_logged_in_[hash]
Data processor
System
Purpose
After login, WordPress sets the wordpress_logged_in_[hash] cookie, which indicates when you’re logged in, and who you are, for most interface use.
Expires
1 year
Name
wp-settings-{time}-[UID]
Data processor
System
Purpose
This is used to customize your view of admin interface, and possibly also the main site interface.
Expires
1 year
Name
comment_author_{HASH}
Data processor
System
Purpose
When visitors comment on your blog, they too get cookies stored on their computer.
Expires
1 year
Name
comment_author_email_{HASH}
Data processor
System
Purpose
When visitors comment on your blog, they too get cookies stored on their computer.
Expires
1 year
Name
comment_author_url_{HASH}
Data processor
System
Purpose
When visitors comment on your blog, they too get cookies stored on their computer.
Expires
1 year
Name
cookie_settings
Data processor
System
Purpose
Used to set your cookie settings
Sporingcookies

Hjælper os med at forstå brugers adfærd på vores side og hjælper os med at optimere din oplevelse nu og i fremtiden.

Expires
1 year
Name
_fb
Data processor
Facebook
Expires
2 years
Name
_ga
Data processor
Google
Purpose
Used to distinguish users.
Plicy
Expires
24 Hours
Name
_gid
Data processor
Google
Purpose
Used to distinguish users.
Plicy
Expires
2 years
Name
_ga_
Data processor
Google
Purpose
Used to persist session state.
Plicy
Expires
09 days
Name
_gac_gb_
Data processor
Google
Purpose
Contains campaign related information. If you have linked your Google Analytics and Google Ads accounts, Google Ads website conversion tags will read this cookie unless you opt-out. Learn more.
Plicy