<< Tilbage til søgning

Læsø Klitplantage

9940 Læsø

Gateway Læsø er et godt udgangspunkt for din tur ud i naturen på Læsø. Det er stedet du kan få information, vandre-, cykel- og rideruter, adgang til toilet, til hundeskov og til plantagens sundhedsplads.

Sundhedspladsen giver dig mulighed for at bruge naturen og dens redskaber til udendørs fitness. Udstyret byder også ind til en god (og sund) udfordring for dine tur-kammerater eller familie.

På Læsø lever op mod 1.000 sæler, og du kan være heldig at se nogle af dem. Det sted, der er størst chance for at se sæler, er på stenrevet Borfeld nord for Læsø. Du kan komme på sælsafari med skibet Seadog. Sælerne har vændt sig til Seadog og derfor forstyrre den forholdsvis lidt når man sejler ved sælerne og kigger på dem. Læsøs kyststrækning er 100 km lang og de 25 km af dem, er yders god badestrand.

Klitplantagen er nabo til Kattegat, og er et af de steder der lægger op til en dukkert. Stranden Storedal for enden af Storedalsvej er en af øens dejligste strande. Der findes et shelter ved Badesøen i plantagen.

Vil du se de besøgendes billeder fra stedet? Tryk på Instagram ikonet og se alt under tagget #læsøklitplantage

Vil du afsted med det samme? Tryk på pinnen på kortet nedenfor og få rutevejledning direkte med Google Maps ↓

Find os her

Læsø Klitplantage
9940 Læsø

Faciliteter

  • Parkering
  • Toiletter
  • Hundeskov
  • Vandreruter

Ejer du denne oplevelse?

Få kontrollen over din oplevelse,
ved at kontakte os.

Overtage annonce

Hvad siger andre?

0 ud af 6