<< Tilbage til søgning

Arresø

3200 Helsinge

Arresø er Danmarks største sø, når man måler på arealet. Søen grænser op til tre kommuner – Halsnæs -, Gribskov -, og Hillerød kommune. Søen har afløb til Roskilde Fjord, som ligger vest for søen. Der findes flere højdedrag på vest siden af søen, hvor der er en fantastisk udsigt over søen – fx. Maglehøj og Arrenakke Bakker.

Der findes flere naturområder rundt om søen, hvor man kan besøge, gå en tur eller sove i shelter med udsigt over søen. Der står fx et shelter i Auderød skov man kan overnatte i, ned til søen. Det er ikke tilladt at sejle med motordrevne både på Arresø, men mange er glade for at sejle kano og kajak på søen. I Ramløse findes Arresø Sejlklub. Dog skal det lige nævnes at fra 1. fabruar til og med 31. juli skal der af hensyn til fuglelivet, holdes afstand på mindst 50 meter til kanten af rørskoven eller søbredden. Af samme hensyn, er kitesurfing forbudt på søen.

Ud til søen ligger også Naturlejren Auderød. Naturlejren Auderød er kendt for dens forladte kaserne og svømmehal. Om sommeren sejler turbåden MS Frederikke på faste tidspunkter fra Kanalen ved Arresødal og Ramløse Havn.

Vil du se de besøgendes billeder fra stedet? Tryk på Instagram ikonet og se alt under tagget #arresø

Vil du afsted med det samme? Tryk på pinnen på kortet nedenfor og få rutevejledning direkte med Google Maps ↓

Find os her

Arresø
3200 Helsinge

Faciliteter

  • Shelter
  • Lejrplads
  • Fiskemuligheder

Ejer du denne oplevelse?

Få kontrollen over din oplevelse,
ved at kontakte os.

Overtage annonce

Hvad siger andre?

0 ud af 6