Top 10 aktiviteter til en julefrokost

“Vi skal holde julefrokost, hvad kan vi lave?” Har du spurgt dig selv, eller Google, om det før? Vi giver dig her en top 10 over de sjoveste aktiviteter til en julefrokost. Uanset om det er julefrokost med venner, kollega, familie eller nogle helt andre, så finder du helt sikkert noget sjovt. 

Brænd benzin af

En klassiker til en julefrokost, må helt sikkert være gokart! Det ikke fordi, at den bliver mindre sjov af det, men det gokart er helt sikkert noget man forbinder med en julefrokost, hvor der skal være lidt fart over feltet. Det er bare vigtigt man lige planlægger indtagelsen af alkohol med gokart turen – man må nemlig ikke køre gokart beruset. 

Det rolige boldspil

Måske er alle i selskabet ikke lige glade for vilde og voldsomme aktiviteter. Så kan man i stedet have det sjovt, men med noget mindre adrenalin pumpende, uden at gå på kompromis med at have det sjovt! Petanque. Det lyder måske som noget du ser pensionisterne i ferieresortet lave, men det er virkelig begyndt at vinde folks hjerter her hjemme også. Der findes flere boulebarer (som det også hedder; boule) i Danmark, og det kunne helt sikkert været rigtig hyggeligt at putte petanque/boule på aktivitetsmenuen. 

Aktiv julefrokost

Er selskabet derimod til den lidt mere aktive side, så kan en tur på væggen være genial. I mange klatrecentre kan man som gruppe få en instruktør på og undervise jer, så det hele bliver gjort under opsyn. På den måde kan du også nemt have alle med – også nybegyndere. Et klatrecenter kan være et alternativ til klatreparkerne udendørs i de kolde måneder. Men afholder i jeres julefrokost i de lidt varmere måneder, kan der selvfølgelig også bruges udendørs klatreparker til formålet. 

Kæmpe konkurrenceånd?

En anden klassisk aktivitet, er helt sikkert paintball. Paintball er sjovt, aktivt og ikke mindst konkurrerende. Her skal man dog være nok til at kunne skabe 2 hold, og alle skal være til den lidt mere kække aktivitet. Vi siger ikke det gør ondt – men det kilder ikke at blive ramt… Helt sikkert en vinder, til en julefrokost, der oser af drengehørm. 

Den blide skydning

Lasergame! Hvad ellers? Hvis ikke du og selskabet er til paintball, er lasergame helt klart det, som man skulle prøve. Her man du altså ikke mærke, når du bliver skudt! Men det er mindst lige så sjovt at løbe rundt og finde modstandere, mærke holdånden og kampgejsten sprede sig! 

Den ægte skydning

Altså – man kan også prøve kræfter med at have et rigtig skydevåben mellem hænderne. Her vil man blive guidet og undervist inden man får lov til at skyde – men det vil helt sikkert være en unik oplevelse i ville få sammen. 

Hygge med mad

En fællesnævner man ikke kan komme uden om, er mad. Hvorfor ikke mødes om at lave noget særligt eller lære nye finesser i køkkenet? Der er flere forskellige muligheder. Du kan fx tage et madlavningskursus hos Timm Vladimir eller Meyers Madhus. Men et alternativ kunne også være et flødebollekursus, macaronkursus eller noget helt tredje.

Lav jeres egne cocktails

Lidt i samme kategori men lidt i en anden boldgade – cocktailkursus. Mange forbinder julefrokost med alkohol og det giver anledning til at samles om fx et cocktail kursus. Fordelen ved et cocktailkursus er, at drinks ikke nødvendigvis skal indeholde alkohol, så her kan man inkludere alle.

Alkoholssmagning

Hvis alle i selskabet er med på den – er en form for smagning jo mere eller mindre genialt. Det kan være alt fra snapsesmagning, vinsmagning, ginsmagning til whiskeysmagning eller ølsmagning. Alt efter hvad I er til. Mange vælger alligevel at drikke alkohol på sådan en begivenhedsrig dag, hvorfor ikke gøre det og lære noget samtidigt?

Løs en gåde sammen

Noget der hverken er vildt, voldsomt eller giver promiller, men er virkelig sjovt? ESCAPE ROOMS! 

Løs en gåde for at komme ud af rummet og find en, der matcher jeres niveau af gåde- og detektiv skills. 

Quiz jer til højt humør

Man kan lave mange forskellige typer indslag til en julefrokost. Det kan fx være, at I slet ikke skal ud af huset, og har blot brug for et indslag til en i forvejen tilrettelagt dag? En quiz eller Kahoot kan være en genial måde at løfte humøret på. 

Faktisk har vi lavet en liste med 10 sjove lege til en julefrokost – den kan du finde her. 

Vil du have mere inspiration til din julefrokost? Så besøg vores inpirationsside til julefrokoster her.

Lad os likes ved!

dkbyday.dk

Følg med på vores sociale medier, hvor vi løbende giver gode ideer til fede oplevelser og aktiviteter. 

Du kan finde os på Instagram og Facebook under navnet @dkbyday.dk og du må altid gerne dele din oplevelse med os!
Du deler din oplevelse ved at tagge os eller benytte dig af #dkbyday, hvor vi løbende følger med.