Tag på opdagelse i de kulinariske oplevelser

Vi har fundet nogle fede oplevelser – hvor du kan nyde mad og/eller drikkelse og samtidig føle dig underholdt!

Denne type oplevelse er specielt god til det selskab, hvor man stadig gerne vil kunne have en fornuftig samtale samtidig med, at man føler sig underholdt og man måske ikke bare sidder og “stirre” på hinanden mens man skal holde samtalen i live.

Når vi snakker kulinariske oplevelser, kan du både selv få fingrene i (flødebolle)dejen eller blive klogere på vin, gin eller whiskey. Vi har fundet 4 helt særlige oplevelser, der kan give dig lidt inspiration.

Barista kursus hos the Coffee Collective

Vi elsker kaffe i Danmark – altså virkelig meget. Og det er næsten blevet kutyme, at vi invitere på kaffe når man gerne vil se nogen man kender – eller nogen som man gerne vil lære endnu bedre at kende. Derfor; et baristakursus – i stedet for en “standard” kaffe, kan du nu komme om bag disken og lære, hvordan du skummer mælken til den blødeste skum til din latte.

Det kan være perfekt til at første date eller med en veninde, man gerne vil lave noget sjovt og hyggeligt med – og samtidig lære noget nyt.

Flødebollekursus hos Social Foods

Altså – Den der flødebolledej, er måske ikke så dejet som du tror. På kurset her får du nogle timers sjov og hygge, samtidig med du kan spise de lækreste hjemmelavede flødeboller. Har du brug for et afbræk i den normale “kom-sammen” med venner, veninder eller familie? 

Måske skal du holde babyshower for en veninde? Overvej et flødebollekursus – det kan næsten kun blive taget i mod med kyshånd – altså, hvis man elsker chokolade og flødeboller.

Ginsmagning hos Njord Gin

Okay – hvis kaffe ikke gør dig sløret nok, så kan du tage til ginsmagning hos Njord. Njord er et dansk brand og har en ægte iværksætter historie. Derudover bruger de primært råvare fra den danske (skønne) natur til deres smagsvarianter. Fx bruger de havtorn, solbær, rønnebær og gran. Det gør deres gin helt særlige, og du har muligheden for at opleve samtlige af dem.

Sagde du afstand? Så det godt at Njord også laver online ginsmagninger, både for 2 og grupper. Læs om det her. 

Derfor kan du snildt hive både firmaet med til smagning, men også daten eller din nære ven du vil skabe gode minder med, uanset om det er online, eller hos Njord Destilleriet.

Vin & Petanque i Århus

Når nu vi er ved de flydende fornøjelser – så skulle du lægge din vej forbi Vin & Petanque i Århus. Det kompetente personale guider og fortæller om de forskellige vine, og du kan spille petanque i hyggelige omgivelser imens. Udover det, kan du også komme til event med vin og petanque dyst. Stedet afholder faktisk jævnligt events og der er helt sikkert noget for dig. Fx kan du komme til vinsmagning for studerende – så intet er umuligt.

Ps. det er ikke kun pakkeløsninger, der tilbydes. Det er muligt at gøre begge aktiviteter hver for sig. 

Er du varm på ideen om en kulinarisk oplevelse? Så hop over i søgningen og find alle kulinariske og smagsoplevelser. 

Lad os likes ved!

dkbyday.dk

Følg med på vores sociale medier, hvor vi løbende giver gode ideer til fede oplevelser og aktiviteter. 

Du kan finde os på Instagram og Facebook under navnet @dkbyday.dk og du må altid gerne dele din oplevelse med os!
Du deler din oplevelse ved at tagge os eller benytte dig af #dkbyday, hvor vi løbende følger med.