Sommerferie i Danmark

Holder du sommerferie i Danmark i år? Er du bange for der er ikke er så meget sjovt og spændende at lave?

Vi hjælper dig. Der er nemlig rigtig meget at tage sig til! Selv når vejret ikke er umiddelbart strandvejr, kan man komme ud og opleve en masse. Og faktisk har vi også en masse oplevelser, der får dig til at føle, at du er taget til sydens sol og eksotiske omgivelser. 

Sommerferie = Strand, sand og sol

Og uanset, hvor i Danmark, du holder sommerferie, vil vi gerne garantere dig, at der ligger en lækker strand i nærheden af dig. 

Med over 200 strande med Blåt Flag, markeret Badepunkt eller kvalitetssikret, tror vi på, du nemt kan finde en nær dig. 

Dårligt vejr?

I Danmark har vi et udsagn; “der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning”. Men… Nogle gange er det bare federe at finde noget at lave indenfor. Det ved vi! Derfor kan du sortere på udendørs og indendørs aktiviteter på siden med oplevelser.  

Find alle indendørs aktiviteter her.

Sjove aktiviteter for hele familien

Hvad skal vi lave?… Ja – sommerferie-menuen kunne eventuelt stå på:

Find noget i nærheden af dig uanset, hvor i landet du er! 

Det smarte ved os, er at du kan indtaste den adresse, hvor du holder din sommerferie. Uanset om det er i sommerhus i den anden ende af landet, eller der hvor du bor til dagligt – så finder vi alt det sjove, spændende, udfordrende, afslappende og mindeværdige i nærheden af dig. 

Smart, ikke?

Hvor skal du holde sommerferie?

Find aktiviteter og oplevelser i et specifikt område!

Tag til udlandet... i Danmark

Bliv i Danmark, men få følelsen af udlandet. Kunne man ønske sig mere? Vi har fundet nogle lækre steder, hvor du nærmest ikke vil føle, at du er i Danmark. Disse steder kunne nemlig – ud fra udseende – snildt være noget man ville tro var udlandet. 

Karlstup Kalkgrav

Karlstrup Kalkgrav er særlig populær, når solen står højt på himmelen. Søen er helt azurblå og mod den hvide kalk-kant, står det flot i kontrast. 

Pak madpakken og et tæppe – og kobl af for hverdagen, et sted der føles som Mallorcas kyst. Her får man virkelig fornemmelsen af at være langt hjemmefra. 

På palmestranden finder du, ja, palmer! Stranden er af fint hvidt sand og vandet er lækkert! Det her MÅ være Danmarks mest eksotiske strand! 

Godt nok er palmerne plantet, men resten er ægte nok. Samtidigt er faciliteterne i top og du er tæt på Frederikshavn by. Meget ideelt til en dagstur, hvis du skal på ferie her eller er i området! 

Kalkgruber er spændende og vandre rundt i og mærke fortiden – slet ikke noget man ellers finder i Danmark på samme måde. Her bor endda fredede flagermus.

Sjov med vand

Noget som virkelig er blevet populært i 2020 er vandsport! Helt særligt SUP-boarding er blevet en stor ting! 

Vi har fundet en masse fede surfcenter, udlejningsteder og gode steder, til dig der vil ud og lege på, i og ved vandet! 

Surfing, specielt, er også en aktivitet, hvor der nødvendigvis ikke behøver at være perfekte vejrforhold i ferie forstand. Faktisk skal det jo blæse en del, for at kunne windsurfe eller kitesurfe. 

Så de dage, hvor der ikke er klassisk “strandvejr”, kunne man give sig i kast med at lære at surfe? 

Lad os likes ved!

dkbyday.dk

Følg med på vores sociale medier, hvor vi løbende giver gode ideer til fede oplevelser og aktiviteter. 

Du kan finde os på Instagram og Facebook under navnet @dkbyday.dk og du må altid gerne dele din oplevelse med os!
Du deler din oplevelse ved at tagge os eller benytte dig af #dkbyday, hvor vi løbende følger med.