<< Tilbage til søgning

Frederiksborg Slot

Frederiksborg Slot 10, 3400 Hillerød

Frederksborg Slot er et stort, flot og meget velholdt slot midt i Hillerød. Slottet blev i bygget af Christian d. 4, som også er kendt for sine pragtfulde bygningsværker gennem sin tid og Frederiksborg Slot er ingen undtagelse.

Der er flere muligheder for oplevelser på slottet her – inden for finder du Det Nationalhistoriske Museum på Frederiksborg Slot. Museet viser dig gennem forskellige udstillinger slottet og Danmarks historie. Der er rundvisninger på museet.

Bag slottet finder du en skøn anlagt barokhave, hvor de kongeliges monogrammer er anlagt i grønt og selve området er bare et fint og roligt sted. Der emmer af natur, på trods af den centrale beliggenhed.

Slottet ligger placeres i Slotssøen og det er muligt at tage en gåtur hele vejen rundt om søen. På turen kommer du både gennem bymidten men også gennem slotshaven. Der er også en legeplads på stien til ungerne.

På Slotssøen sejler der i forår/sommer/efterår-sæson en lille båd, som kan tage dig tværs over søen – fra bymidten til slotshaven eller omvendt. Det er en skøn lille tur på ca 30 min.

Skulle du ikke give området et besøg?

Vil du se de besøgendes billeder fra stedet? Tryk på Instagram ikonet og se alt under tagget #frederiksborgslot

Vil du afsted med det samme? Tryk på pinnen på kortet nedenfor og få rutevejledning direkte med Google Maps ↓ 

Find os her

Frederiksborg Slot
Frederiksborg Slot 10, 3400 Hillerød

Ejer du denne oplevelse?

Få kontrollen over din oplevelse,
ved at kontakte os.

Overtage annonce

Hvad siger andre?

0 ud af 6