5 livlige legelande

Skal du have ungerne med ud og brænde krudt af? Legelande er en sjov måde at bruge tiden på med ungerne og virkelig sjov for børnene. Der findes legelande til børn i alle aldre. De store børn kan synes det er mindst lige så sjov som de helt små. 

Løvens hule i Rosengårdcentret

Shopping imens børnene leger løs? Du kan slå to fluer med et smæk.
Er du typen, der godt kan lide at shoppe, men børnene er svære at underholde imens du kigger i forskellige butikker?
Hvis det er tilfældet, så afleverer børnene i det kæmpestore legeland Løvens Hule i Rosengårdcentret Odense, hvor de små kan blive underholdt i timevis.

I Løvens Hule findes 4 forskellige legeområder, heriblandt et stort klatrestativ, hvor timerne nemt forsvinder. Et softball område, hvor alt er silkeblødt og ellers kan man gå til bold området, hvor kun fantasien sætter grænserne. Slutteligt, så er der selvfølgelig også en stor rutsjebane.

Shopping i rolige omgivelser mens de små hygger sig, hvad mere kan man bede om? 

Monky Tonky i Lalandia Billund

Kendt af mange, elsket af mindst lige så mange! Lalandia er nok en af de største familie ferieparker i Danmark, hvis ikke den største, og det er ikke mindst på grund af deres mange oplevelser og aktiviteter til børn.
Monky Tonky land er også tilgængeligt for dagsgæster (ikke boende lalandia gæster) og har et stort klatreområde, boldbaner, et lego område og børneværksted – muligheder er der rigeligt af!
Samtidig er der massagestole, gratis wifi og en café med masser af kaffe på kanden til mor og far, som venter på børnene – men Mor og Far er også velkomne til at deltage i legene!

Er du i området, så er Monky Tonky land uden tvivl et besøg værd.

Ps. Samme princip gælder også i Rødby, men faciliteterne er lidt anderledes.

Dinos Legeland

Legeland med forhistorisk tema? Dinos Legeland lever op til sit navn. Det nemlig et legeland inspireret af de forhistoriske dyr både i tema, legestruktur og med udstillinger. Desuden tilbydes et unikt, og indtil nu uset, niveau af komfort for de voksne. I Dinos Legeland er der nemlig en lounge til de voksne ledsagere, med café og komfortable møbler i et akustikdæmpende område og med panoramaudsigt til fri natur – så, udover et fantastisk legeland for børnene med timevis af sjov og ballade, er det faktisk også en behagelig udflugt for de voksne.

Dinos Legeland ligger i både Ishøj og Ørestad

Derudover er Dinos Legeland kåret som bedste legeland i 2017 og 2018 af bornibyen.dk – et eller andet må de gøre rigtigt.  

Leos legeland Aalborg

Leo’s Legeland er nordens største og mest besøgte legelandskæde. Alene i Danmark har de afdelinger i Ålborg, Århus, Herlev, Ishøj og Odense – så, det er muligt at få Leo’s oplevelse flere steder i landet.

I Leo’s Legeland i Aalborg findes mange forskellige attraktioner, herunder Pirate Ship, rutsjebaner, sportsarena, trampoliner og klatretårnet ”Spider Tower”. Hos Leo’s er der altså mange muligheder for aktiviteter og få chancer for, at de små kommer til at kede sig.

Desuden er der gratis opfyldning af kaffe til de voksne, lækre sofaer og gratis wifi under besøget. Samtidig er det muligt at følge med børnene rundt på deres mange eventyr – især sportsarenaen er designet til konkurrencer mellem store og små.  

Eventyrfabrikken i Ballerup

Eventyrfabrikken er Skandinaviens største indendørs legeland – ifølge dem selv, så er de faktisk Europas største. Muligheder og plads er i hvert fald ikke det, der mangler hos Eventyrfabrikken.

Ja, det er faktisk kun fantasien, som sætter grænser når det kommer til de aktiviteter, der tilbydes hos Eventyrfabrikken.

Heriblandt er nogle af mulighederne en tur i hængebroerne, krybegange, en tur på den store rutsjebane, i boldhavet eller op og ned på en trampolin + hoppeborg – ja, kedelige oplevelser er ikke det, som er på bud!

Skal det være stort og godt, så er Eventyrfabrikken i Ballerup noget for jer.

Find alle legelande i Danmark

Vi håber at du kunne bruge vores guide til lidt inspiration inden din næste udflugt til et legeland eller måske, at det gav dig lysten til at tage i et legeland. 

Vil du se ALLE legelande vi har på siden? Så hop direkte til søgning for legelande i hele Danmark.