Oplevelser og aktiviteter til julen 2021

Hvad kan vi lave i julen 2021? Det måske et spørgsmål du har stillet dig selv. Ikke nok med, at corona er en reminder om julehyggen vi ikke havde sidste år, så skal vi da have revanche i år. Og hvordan får du så den bedste revanche tænker du måske?  

Masser af inspiration til din jul

Vi har fundet alt fra julemarkeder, lavet dig den perfekte bucketlist til julen og vil give dig bud på sjove juleaktiviteter til dig og familien her i de kolde vinter måneder. Scroll ned og lad dig inspirere.

Hent din helt egen
Jule-Bucketlist

Den var super populær til efteråret – derfor har vi genskabt den til julen. Vores Jule-Bucketlist kan være dit udgangspunkt for masser af hyggelige og spændende aktiviteter og oplevelser i julen! 

Download den, print den og hæng den på køleskab. Eller spar papiret + miljøet og hav den i din kamerarulle på mobilen. 

Julemarkeder 2021

Vi har higet efter det, som corona har taget fra os i lang tid! Og indtil videre ser det ud som om, at vores elskede julemarkeder bliver afholdt som planlagt. 

Så kom ud og oplev hyggen, spis dig mæt i alt for mange æbleskiver, køb skøn jule nips og pynt og bliv inspireret til de sidste gaver til familien. Se alle julemarkederne her:

Bambi på glatis?

Hvis en skøjtetur ikke hører hjemme i julen, så ved vi ikke, hvornår den ellers hører hjemme. I de koldeste måneder åbner mange isstadioner og flere udendørsbaner for offentligheden. Find en at holde i hånden – en date, ven, veninde eller søskende – og kom afsted. 

Find de fede kælkebakker

Når sneen endelig falder i Danmark – så det om at skynde sig ud og finde de fede kælkebakker. Du ved aldrig, hvornår du får muligheden igen. 

Vi har gjort det nemt for dig og fundet de fede kælkebakker i Danmark. Find dem alle her;

Hvor finder du de bedste oplevelser?

Oplevelser i julen på Sjælland

Hvad kan vi lave på Sjælland i julen? Sjælland har nærmest ALT at byde på. Alt lige fra biografer, teatre, til indendørs minigolf og kunstmuseer. Der er ikke det, du ikke kan lave på Sjælland nærmest. Men her, har vi altså givet et godt bud på oplevelser, der er værd at give et besøg i julen på Sjælland:

Jylland – åh, Jylland. Du er skøn om sommeren, men også mindst lige så skøn om vinteren. Derfor har vi her samlet en masse skønne oplevelser og aktiviteter til julen i Jylland:

Hvad kan du lave i julen i København?

Der er uendelige muligheder i København. Vi har skrabet en masse sjove oplevelser sammen, og lavet en liste til dig, som du finder lige her:

Fyn byder på mange flotte naturområde, ekstravagante slotte og rigtig mange fede aktiviteter! Vi har samlet alt det sjove du kan lave i julemånederne på Fyn her: 

Skal du holde julefrokost?

Hent inspiration her til jeres julefrokost. Vi guider dig til gode selskabslege og aktiviteter I kan lave for hele selskabet. 

Lad os likes ved!

dkbyday.dk

Følg med på vores sociale medier, hvor vi løbende giver gode ideer til fede oplevelser og aktiviteter. 

Du kan finde os på Instagram og Facebook under navnet @dkbyday.dk og du må altid gerne dele din oplevelse med os!
Du deler din oplevelse ved at tagge os eller benytte dig af #dkbyday, hvor vi løbende følger med.