Nu det jul igen!

Julen står for døren og mørket er ved at falde godt og grundigt på. Julen er hyggens tid, men det kan også godt være svært at finde ud af, hvad man kan lave når dagene er så korte og kolde. 

Vi har fundet en masse hyggelige, sjove og spændende oplevelser til dig jul. Vi har samlet samtlige julemarkeder og julestuer i Danmark, så du kan finde et julearrangement nær dig. 

Julemarkeder på Sjælland

På Sjælland finder du flere slotte, gårde og skønne lokationer med hyggelige julemarkeder og juletræsfældning. Tag børnene og/eller familien med på udflugt for at købe julegaver, juletræer eller bare for at spise æbleskiver og drikke glögg.

Julemarkeder i København

København er handlens mekka i Danmark – og der finder du helt sikkert også et par besøgsværdige julemarkeder. Her finder du selvfølgelig det traditionsrige julemarked på Højbroplads/Nytorv med flere. 

Julemarkeder på Fyn

Fyn er skøn – det tror jeg vidst vi er blevet enige om. Og de har absolut også nogle skønne julemarkeder. Dem kan du finde dem her:

Eventyrlig og kongelig jul

Fyn, trods størrelsen, har enormt mange ting af byde på – og julen er ingen undtagelse. Du kan blandt andet besøge det kendte julemarked på Egeskov Slot. Gennem december kan du også opleve julemarkedet på Harridslevsgård Slot. Her er helt sikkert også noget for børnene at kigge og smage på. 

Julemarkeder i Jylland

Jylland er ingen undtagelse, når vi snakker om spændende og hyggelige julemarkeder – og juletræsfældning. Her findes mange gårde, du kan besøge i den mørke tid til en hyggelig tur, og hvor du selv kan vælge dit eget juletræ. Du kan se julemarkeder og julestuer her:

Mere juleinspiration

Ud over de mange julemarkeder, kan du også komme ud at opleve en hel masse andre ting i julen. Måske en tur på skøjter, en tur i klatrecenter eller noget andet I kan lave sammen? Du kan suge meget mere inspiration til dine juleeventyr her:

Hent din egen Jule-Bucketlist

Du kan også lade dig blive guidet af vores Jule-Bucketlist. Her finder du 24 sjove, hyggelige oplevelser og aktiviteter, som du kan lave igennem julen. Der er både oplevelser ude af huset og ting du kan hygge med der hjemme – alene og sammen med dine nære. 

Download din egen Jule-Bucketlist her:

Julen kan også være mere end juledekorationer og julemarkeder. Det er nemlig også tiden, hvor der er mulighed for at få fart over feltet. Uanset om det er med firma eller familie. 

Lad os likes ved!

dkbyday.dk

Følg med på vores sociale medier, hvor vi løbende giver gode ideer til fede oplevelser og aktiviteter. 

Du kan finde os på Instagram og Facebook under navnet @dkbyday.dk og du må altid gerne dele din oplevelse med os!
Du deler din oplevelse ved at tagge os eller benytte dig af #dkbyday, hvor vi løbende følger med.